Recensie: ‘Hotel Adonis*****’ van Erik Segers

Wat als de werkelijkheid mooier is dan je wildste dromen? Dan zit je wellicht in Hotel Adonis*****. In de gelijknamige roman van Erik Segers overkomt het Victor Vogelmans.

Victor en Valerie zijn verloofd. Samen boeken ze een vakantie naar het mysterieuze eiland Kratos. Door een ‘foutje van de vliegtuigmaatschappij’ moet Victor een eerdere vlucht nemen dan zijn verloofde.

Bij aankomst in Hotel Adonis***** geeft een bloedmooie receptioniste hem uitleg over het hotel. Er zijn veel absurde regeltjes. Maar er is ook veel toegestaan. Bijvoorbeeld seks, overal en altijd.

Op het Griekse ‘Temptation Island’ vraagt Victor zich af of vreemdgaan wel zo vreemd is. Want zijn genot is bevreemdend, maar wel beter dan hij ooit had kunnen dromen. Is het wel de werkelijkheid? Of zijn er (Griekse) goddelijke krachten aan het werk?

Mensen op het eiland spreken in raadsels. En soms in vulgaire taal. Maar dat vindt Victor niet erg. Want hij vindt zijn vakantie waanzinnig leuk. En zoals zijn toekomstige Valerie het zegt: “De zin van de waanzin is nog het waanzinnigste van al.” Is hier sprake van ganzengezwans of zinvolle zever?

‘Hotel Adonis*****’ is de vierde knotsgekke roman van Erik Segers. Het boek is vanaf nu te koop!

Zin in meer? Lees dan ook mijn recensie van Segers’ roman ‘In de lavabo’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: