Lynnks #3

Lynnks
Hier komt een nieuwe lading Lynnks, voor liefhebbers van bloggen, kunst, creativiteit, sociale media en magazines. Let op: met sommige websites ben je uren zoet.

Issuu

Via Issuu kan je bladeren door nationale en internationale tijdschriften, kranten, magazines, en nog veel andere publicaties. Alles is gratis, zonder addertjes onder het gras.

The Good Content Checklist

Zijn jouw artikels waardevol? Ga het na met de ‘Good Content Checklist‘. Aan de hand van een aantal vragen kom je te weten of je artikel goed genoeg is om te verspreiden.

Vind je kleur

Op zoek naar de code van die ene mooie kleur voor je lay-out? Plak de link naar een afbeelding en de Color Palette Generator vertelt je welke kleuren erin zitten. Deze toepassing is ook interessant voor kunstenaars die foto’s gebruiken als referentie voor hun werk.

Mindfucks

Soms geraak je niet vooruit. Iets houdt je tegen. Of wel meerdere dingen. In Charlie Magazine ontdek je  de ‘mindfucks die je creativiteit in een wurggreep houden‘.

Pimp je inhoud

Op zoek naar een creatieve manier om je boodschap over te brengen? Melissa van Blog Clarity geeft enkele leuke voorbeelden. Zo heb je nooit meer een excuus om een saaie tekst te schrijven.

Welke link vind jij de leukste?

Advertenties

1 Comment

  1. Leuke links! The Good Content Checklist is echt handig. Alles waarop je moet letten staat erin. Die kleuren vind ik ook handig. Ik zoek zelf altijd naar hex codes voor kleuren die dan ergens bij moeten passen, maar precies dé kleur vinden is best lastig…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s