Goed nieuws #6: van baby’s tot senioren

Leeuwen geboren in PlanckendaelDe laatste tijd is goed nieuws weer moeilijk te vinden. Kranten staan vol onheilspellende berichten. Daarom zet ik weer drie hoopvolle nieuwtjes in de kijker.

Drie leeuwtjes geboren in Planckendael

In het dierenpark Planckendael (in het Belgische Mechelen) zijn drie zeldzame leeuwtjes geboren. Dat gebeurde al twee maand geleden, maar het nieuws werd pas vorige week bekendgemaakt. Toen mochten de welpen het nest voor het eerst verlaten. Sindsdien kan iedereen de schatjes gaan bezoeken. Wil je ze nu al zien rondhuppelen? Bekijk dan dit filmpje.

Giorgio Armani schrapt bont uit collecties

Het modehuis Armani zal vanaf volgende de volgende herfstcollectie geen echt bont meer gebruiken. Armani is niet de eerste die dit doet. Ook merken als Stella McCartney, Tommy Hilfiger en Ralph Lauren bannen echt bont uit hun ateliers. (De Standaard)

Belgische jongeren openen uitzendbureau voor 50-plussers

Ander goed nieuws komt uit de arbeidsmarkt. Er is een eerste uitzendbureau gestart voor 50-plussers: Nestor. Is dat wel goed nieuws? Het is natuurlijk spijtig dat 50-plussers vaak minder kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Maar het positieve is dat er mensen naar oplossingen zoeken. Opvallend is dat Nestor opgericht werd door jongeren. Wat de jeugd van tegenwoordig allemaal niet in zijn mars heeft.

Heb jij ook een leuk nieuwtje? Vertel het in een reactie hieronder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s