Beauty: De passie uitgelegd

JPG_Farmers_Centre_Place_M·A·C_counter_2013Iedereen heeft zo zijn ding: De een is gek op katten, de ander op alles wat met Star Wars te maken heeft. Maar soms is het niet gemakkelijk om iemands passie te begrijpen. Bijvoorbeeld een passie voor beauty. Is het een obsessie met je uiterlijk? Als beautyliefhebber geef ik graag wat uitleg.

Mooie extraatjes

Iedereen voelt zich graag mooi. Het is niet per se zo dat beautyfans zichzelf lelijk vinden zonder verzorgingsproducten, make-up of haarextensions. Deze middelen zijn gewoon leuke extraatjes. Net als bij kleding en accessoires kan je jezelf ermee uitdrukken en creatief zijn.

Nieuws

Beauty is net als iedere andere interesse. Liefhebbers blijven graag op de hoogte van wat er gebeurt. Welke nieuwe producten zijn er op de markt? Heeft iemand een leuke truc ontdekt? We willen er als de eersten bij zijn. Prachtige verpakkingen, goede kwaliteit, lage prijzen, … Het zijn allemaal dingen die het hart van een ‘beauty lover’ sneller doen slaan.

Het nut

Niet elke hobby of interesse hoeft nuttig te zijn. Natuurlijk krijg je nooit 16 oogschaduwpaletten opgebruikt. En natuurlijk heb je geen 27 lipsticks nodig. Maar wat afwisseling is altijd leuk. Het is een vorm van verzamelen. Plezier is het enige waar het om draait.

Begrip

Misschien is het niet altijd nodig om iemands passie te begrijpen. En misschien is het ook niet altijd mogelijk. Want waarom zou iemand een rode lipstick kopen als die er al zeven rode heeft? Voor een buitenstaander lijken ze allemaal identiek. Enkel een beautyfan merkt de verschillen in tint, geur, textuur en houdbaarheid.

Heb jij een passie?

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s